Bij shockwave wordt gebruik gemaakt van apparatuur die hoogenergetische geluidsimpulsen opwekt, die zich als golven door het lichaamsweefsel heen verplaatsten. Deze impulsen verbeteren de bloedcirculatie en daardoor de stofwisseling in het pijngebied. Op die manier wordt het herstelmechanisme van het lichaam gestimuleerd en de oorzaak van de klachten rechtstreeks bij de oorsprong bestreden.

Het toedienen van shockwave gedurende 5-10 minuten in slechts 3-6 sessies is met bewezen succes voldoende voor diverse klachten zoals:

  • tenniselleboog/golferselleboog
  • peesklachten van de schouder met of zonder verkalking
  • klachten aan de achillespees
  • hielspoor
  • scheenbeenpijn

 

 

Kosten Shockwave therapie

Voor 2021 zijn contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Het maakt dus niet uit bij wie u verzekerd bent, wij helpen u verder. Of uw behandeling vergoed wordt is afhankelijk van hóe u verzekerd bent. Raadpleeg hiervoor uw verzekeringspolis.

Bent u niet verzekerd voor fysiotherapie en wilt u niet voor verrassingen komen te staan? Bekijk dan nu onze prijslijst.

Bekijk de tarieven van Kinese Fysiotherapeuten 2021  

 

 

De shockwave therapie wordt in onze praktijk verzorgd door:

 

Een afspraak maken 

Plan snel een afspraak bij één van onze locaties. Vul het afsprakenformulier in, stuur ons een bericht op WhatsApp of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Maak meteen een afspraak

 

 

6 praktijken: 25 therapeuten in 1 team
BLIJVEND IN BEWEGING

Online afspraak maken.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.
Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness en groepstrainingen.

Plan direct uw afspraak online.

Afspraak maken