Bij hydrotherapie wordt gebruik gemaakt van de eigenschappen van het water. Door de opwaartse druk van het water gaat het bewegen gemakkelijker en kan er met minder belasting op de gewrichten en daardoor minder pijn geoefend worden. Bij neurologische problematiek kan in het water op een veilige manier looptraining gegeven worden.

 

 

De warmte van het water werkt ontspannend en daardoor pijn dempend voor de spieren en gewrichten.
Hydrotherapie wordt in onze praktijk gegeven op donderdagmorgen van 8.00 - 12.30 uur in het Bronsbad van Fitnesscentrum Performance in Wagenborgen

Er is een oefengroep speciaal voor mensen met een neurologische aandoening, zoals bijvoorbeeld MS, ziekte van Parkinson, niet aangeboren hersenletsel enzovoort.
Er is ook een oefengroep speciaal voor mensen met orthopedische of reumatische aandoeningen, zoals bijvoorbeeld artrose, na een operatie voor een nieuwe knie of heup, gewrichtsreuma, fibromyalgie enzovoort.

Voor u in het bad gaat oefenen zal de fysiotherapeut eerst een intakegesprek met u hebben om uw aandoening en de gevolgen daarvan voor u te inventariseren.

Maak meteen een afspraak

 

Kosten Hydrotherapie

De kosten van de hydrotherapie zullen in veel gevallen vergoed worden door uw zorgverzekering, afhankelijk van uw zorgpolis. Wij kunnen u hierover altijd inlichtingen geven.

Bel voor info

 

 

Een afspraak maken 

Plan snel een afspraak bij één van onze locaties. Vul het afsprakenformulier in, stuur ons een bericht op WhatsApp of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Maak meteen een afspraak

 

 

 

6 praktijken: 25 therapeuten in 1 team
BLIJVEND IN BEWEGING

Online afspraak maken.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.
Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness en groepstrainingen.

Plan direct uw afspraak online.

Afspraak maken