De hand en pols bestaan uit 29 botjes, 24 gewrichten en 26 ligamenten (bandjes) en 23 pezen. Dit alles maakt van de hand een soepel en krachtig werktuig wat de gehele dag intensief gebruikt wordt. 
De hand is echter een heel kwetsbaar onderdeel van het menselijk lichaam, gezien zijn bijzondere bouw en het feit dat er maar weinig ruimte is voor een grote hoeveelheid structuren. Gemiddeld genomen ondergaat iedereen in zijn of haar leven tweemaal een letsel aan de hand als gevolg van een ongeluk(je) en eenmaal een klacht van een andere oorzaak zoals overbelasting of ziekte. 
Goede begeleiding in herstel van handklachten is belangrijk voor behoud of weer verkrijgen van maximale functie van de hand. 

Maak meteen een afspraak

Binnen de handtherapie worden allerhande klachten gezien, van overbelasting tot reumatische handen en bijvoorbeeld na ongelukken of operaties. Na onderzoek van de hand en/of pols wordt een individueel plan gemaakt, dat onder andere kan bestaan uit oefeningen, adviezen/tips, maar bijvoorbeeld ook een op maat gemaakte spalk.

Prijslijst spalken

 

 

Kosten handtherapie

Voor 2021 zijn contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Het maakt dus niet uit bij wie u verzekerd bent, wij helpen u verder. Of uw behandeling vergoed wordt is afhankelijk van hóe u verzekerd bent. Raadpleeg hiervoor uw verzekeringspolis.

Bent u niet verzekerd voor fysiotherapie en wilt u niet voor verrassingen komen te staan? Bekijk dan nu onze prijslijst.

Bekijk de tarieven van Kinese Fysiotherapeuten 2021  

 

De handtherapeut is:

 

 

Een afspraak maken 

Plan snel een afspraak bij één van onze locaties. Vul het afsprakenformulier in, stuur ons een bericht op WhatsApp of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Maak meteen een afspraak

 

 

6 praktijken: 25 therapeuten in 1 team
BLIJVEND IN BEWEGING

Online afspraak maken.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.
Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness en groepstrainingen.

Plan direct uw afspraak online.

Afspraak maken