Fitkids is voor kinderen van 6-18 jaar met een beperking, langdurige aandoening of chronische ziekte. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld astma, DCD, ASS. 

Uw kind kan niet meekomen en/of mist de aansluiting bij leeftijdsgenoten bij reguliere sporten of bij gym op school. Bij FitKids komt uw kind in een klein groepje trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut. In Appingedam bieden we twee lessen per week aan in de oefenzaal in Appingedam. Hierbij kan er gebruik worden gemaakt van apparatuur en sport en spel. Doordat het een kleine groep is, zal het veilig aanvoelen voor uw kind en kan er optimale begeleiding plaatsvinden. Het doel is dat kinderen zich zekerder gaan voelen over hun eigen kunnen en daardoor motorische vaardiger en fitter worden. 

Fitkids is een traject van maximaal 9 maanden waarna gekeken wordt voor doorstroming naar een reguliere sport.

Dinsdag in Appingedam, locatie Gezondheidscentrum Overdiep 17.00 - 18.00

Donderdag in Delfzijl, locatie Gezondheidscentrum Jachtlaan, 17.00-18.00

Direct online aanmelden

 

 

Kosten FitKids

Fitkids wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Dit gebeurt op basis van een groepstarief of als beweegprogramma. Vragen hierover kun je het beste stellen aan de kinderfysiotherapeut of de Fitkidsbegeleider.

 

Online aanmelden

Wilt u dat uw kind zich weer fit gaat voelen? Wilt u dat uw kind weer zelfverzekerd kan sporten? Meldt uw kind dan direct online aan! 

Direct online aanmelden

 

Neem contact op

Wilt u meer weten over FitKids? Neem gerust contact met ons op. 

Neem contact op

 

6 praktijken: 25 therapeuten in 1 team
BLIJVEND IN BEWEGING

Online afspraak maken.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.
Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness en groepstrainingen.

Plan direct uw afspraak online.

Afspraak maken