Voor fysiotherapie in Zuidbroek en omgeving bent u bij Kinese Fysiotherapeuten aan het juiste adres. Ons grote team van uitsluitend BIG geregistreerde therapeuten staat voor u klaar. Heeft u acute klachten of wilt u preventief aan de slag? Samen met u bepalen onze specialisten de beste behandeling of het beste programma dat u helpt gezond te bewegen en optimaal te functioneren in uw eigen omgeving.

Maak meteen een afspraak 

 

 

Fysiotherapie bij klachten

Veel uiteindlopende klachten zijn goed te behandelen met fysiotherapie. Denk bijvoorbeeld aan:

  • klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen
  • hoofdpijn, duizeligheid en hyperventilatie
  • een verstoord evenwicht tussen spanning en ontspanning of tussen belasting en belastbaarheid

Of deze klachten zijn ontstaan door een ongeval, ziekte, operatie, een sportblessure of uw werk maakt niet uit. Omdat ons team uit verschillende specialisten bestaat bent u altijd in goede handen.

 

De behandeling

Heeft u zich aangemeld voor een behandeling fysiotherapie in omgeving Zuidbroek? Dan starten we met een onderzoek. Uw fysiotherapeut stelt vragen over uw klachten en doet een lichamelijk onderzoek om de situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Op basis hiervan stelt hij of zij een behandelplan op.

Bij Kinese Fysiotherapeuten werken we met verschillende behandelmethodes. Het kan dus zijn dat u aan de slag gaat met oefentherapie in de oefenzaal, Manuele therapie of therapie met apparaten zoals shockwave therapie. Bent u benieuwd welke verschillende mogelijkheden er zijn?

Lees meer over onze specialisaties  

 

 

Preventieve fysiotherapie

Wij zijn er voor iedereen. Niet alleen wanneer je klachten hebt, maar ook wanneer je deze juist wilt voorkomen! Wist u dat maar 45% van de Nederlandse bevolking voldoende beweegt volgens de huidige richtlijnen? En dat terwijl beweging zo belangrijk is voor zowel je mentale als fysieke gezondheid.

Wilt u meer bewegen? Meld u dan nu aan voor één van onze bewegingsprogramma’s, zoals:

Lees meer over sporten onder begeleiding 

 

 

Fysiotherapie in Zuidbroek

Wij zijn op verschillende plekken in Noordoost Groningen te vinden. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht voor fysiotherapie in Zuidbroek en omgeving. Zo vindt u praktijkruimtes in Wagenborgen, Woldendorp, Appingedam, Delfzijl en Spijk.

Door onze ruime openingstijden vinden we altijd een geschikt moment voor u, zowel overdag al ‘s avonds. En bent u niet in de gelegenheid om naar onze praktijk te komen? Dan komen we in overleg graag bij uw thuis.

Bekijk onze locaties en maak een afspraak

 

Kosten fysiotherapie

Met alle zorgverzekeraars in Nederland zijn contracten afgesloten. Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kan, ongeacht uw zorgverzekering. Vervolgens is het de vraag of de behandeling vergoed wordt, of dat u deze (deels) zelf moet betalen. U vindt deze informatie in uw verzekeringspolis.

Wanneer u de behandeling zelf (deels) moet betalen, wilt u vast weten welke kosten wij hiervoor in rekening brengen. Raadpleeg hiervoor onze prijslijst.

Bekijk de tarieven van Kinese Fysiotherapeuten 2021  

 

Over Kinese Fysiotherapeuten

Bij ons draait alles om gezond bewegen, vandaar onze naam ‘Kinese’, dat in het Grieks beweging betekent. Ons doel is dan ook om de regio Zuidbroek van fysiotherapie te voorzien van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit doen we met ons team van 25 fysiotherapeuten en één oefentherapeut Mensendieck. Wij zijn HKZ gecertificeerd en alle therapeuten zijn BIG geregistreerd. U kunt hierdoor altijd rekenen op:

  • Een compleet aanbod gespecialiseerde zorg
  • Een kwalitatief hoogwaardige en professionele werkwijze
  • Betrouwbaarheid voorop

Neem contact op

Voor vragen kunt u ons altijd bellen of een mail sturen. Of het nu om de mogelijkheden, de inhoud of om praktische zaken gaat, wij staan voor u klaar.

Neem contact op

 

Een afspraak maken 

Plan snel een afspraak bij één van onze locaties. Vul het afsprakenformulier in, stuur ons een bericht op WhatsApp of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Maak meteen een afspraak

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Farmsum | Hoogezand | Loppersum | Sappemeer | Scheemda | Slochteren | Ten Boer | Uithuizen | Winschoten | Zuidbroek

6 praktijken: 25 therapeuten in 1 team
BLIJVEND IN BEWEGING

Online afspraak maken.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.
Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness en groepstrainingen.

Plan direct uw afspraak online.

Afspraak maken