Voor fysiotherapie in Winschoten en omgeving bent u bij Kinese Fysiotherapeuten aan het juiste adres. Ons grote team van uitsluitend BIG geregistreerde therapeuten staat voor u klaar. Heeft u acute klachten of wilt u preventief aan de slag? Samen met u bepalen onze specialisten de beste behandeling of het beste programma dat u helpt gezond te bewegen en optimaal te functioneren in uw eigen omgeving.

Maak meteen een afspraak

 

Fysiotherapie bij klachten

Veel uiteindlopende klachten zijn goed te behandelen met fysiotherapie. Denk bijvoorbeeld aan:

  • klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen
  • hoofdpijn, duizeligheid en hyperventilatie
  • een verstoord evenwicht tussen spanning en ontspanning of tussen belasting en belastbaarheid

Of deze klachten zijn ontstaan door een ongeval, ziekte, operatie, een sportblessure of uw werk maakt niet uit. Omdat ons team uit verschillende specialisten bestaat bent u altijd in goede handen.

 

De behandeling

Heeft u zich aangemeld voor een behandeling fysiotherapie in omgeving Winschoten? Dan starten we met een onderzoek. Uw fysiotherapeut stelt vragen over uw klachten en doet een lichamelijk onderzoek om de situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Op basis hiervan stelt hij of zij een behandelplan op.

Bij Kinese Fysiotherapeuten werken we met verschillende behandelmethodes. Het kan dus zijn dat u aan de slag gaat met oefentherapie in de oefenzaal, Manuele therapie of therapie met apparaten zoals shockwave therapie. Bent u benieuwd welke verschillende mogelijkheden er zijn?

Lees meer over onze specialisaties  

 

Preventieve fysiotherapie

Heeft u momenteel geen klachten en wilt u deze voorkomen? Dan kunt u zich bij ons aanmelden voor preventieve fysiotherapie in Winschoten en omgeving. We bieden verschillende programma’s aan om u te ondersteunen in gezond bewegen, zoals:

In Nederland wordt de huidige richtlijn van gezond bewegen door maar 45% van onze bevolking gehaald. Laten we samen dat getal omhoog brengen en beweeg met ons mee, want bewegen houdt ons lichamelijk én geestelijk gezond!

Lees meer over sporten onder begeleiding

 

 

Fysiotherapie in Winschoten

U vindt Kinese Fysiotherapeuten op verschillende plekken in het Noordoosten van provincie Groningen. Zo hebben we praktijkruimtes in Wagenborgen, Woldendorp, Appingedam, Delfzijl en Spijk.

Dankzij onze ruime openingstijden kunt u zowel overdag als in de avond bij ons terecht. We vinden altijd een moment om samen aan de slag te gaan. En lukt het u niet om naar onze praktijk in de buurt van Winschoten te komen voor fysiotherapie? Dan komen we graag bij u thuis langs.

Bekijk onze locaties en maak een afspraak

 

 

 

Kosten fysiotherapie

Voor 2021 zijn contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Het maakt dus niet uit bij wie u verzekerd bent, wij helpen u verder. Of uw behandeling vergoed wordt is afhankelijk van hóe u verzekerd bent. Raadpleeg hiervoor uw verzekeringspolis.

Bent u niet verzekerd voor fysiotherapie en wilt u niet voor verrassingen komen te staan? Raadpleeg dan nu onze prijslijst.

Bekijk de tarieven van Kinese Fysiotherapeuten 2021  

 

 

Over Kinese Fysiotherapeuten

‘Kinese’ betekent beweging in het Grieks. Binnen ons grote team van 25 professionele fysiotherapeuten en één oefentherapeut Cesar-Mensendieck, staat ‘beweging’ altijd centraal. Ons doel is onze regio, waaronder Winschoten valt, van de beste fysiotherapie te voorzien. Dat doen we door ‘blijvend in beweging’ te zijn.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • Een compleet aanbod gespecialiseerde zorg
  • Een kwalitatief hoogwaardige en professionele werkwijze
  • Betrouwbaarheid voorop

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van fysiotherapie in Winschoten, door één van onze gespecialiseerde therapeuten? Bijvoorbeeld over de inhoud, of juist meer over de praktische kant van de therapie? Neem gerust contact op, we staan u graag te woord.

Neem contact op

 

Een afspraak maken 

Plan snel een afspraak bij één van onze locaties. Vul het afsprakenformulier in, stuur ons een bericht op WhatsApp of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Maak meteen een afspraak

 

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Farmsum | Hoogezand | Loppersum | Sappemeer | Scheemda | Slochteren | Ten Boer | Uithuizen | Winschoten | Zuidbroek

6 praktijken: 25 therapeuten in 1 team
BLIJVEND IN BEWEGING

Online afspraak maken.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.
Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness en groepstrainingen.

Plan direct uw afspraak online.

Afspraak maken