Wilt u aan de slag met fysiotherapie in de buurt van Uithuizen? Meldt u aan bij Kinese Fysiotherapeuten. Bij ons staat een team van professionele therapeuten voor u klaar, allen BIG geregistreerd. Dat betekent dat u kunt rekenen op topkwaliteit én betrouwbaarheid. Iedereen is welkom in onze praktijk, of u nu acute klachten heeft waar u aan wilt werken of juist mogelijke klachten wilt voorkomen. Wij bieden u de ondersteuning die u nodig heeft, zodat u optimaal en gezond kunt bewegen.

Maak meteen een afspraak

 

Fysiotherapie bij klachten

Fysiotherapie biedt een uitkomst bij uiteenlopende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen ontstaan door bijvoorbeeld een ongeval, operatie, ziekte of overbelasting. Denk aan klachten aan uw spieren, banden, gewrichten of zenuwen.

Deze klachten kunnen zich op verschillende manieren uiten. Heeft u last van hoofdpijn, duizeligheid of hyperventilatie? Of ervaart u op het moment een disbalans tussen spanning en ontspanning of belasting en belastbaarheid? Maak vandaag nog een afspraak, dan kijken we samen welke behandeling het beste bij u past.

 

De behandeling

Bent u klaar om met uw klachten aan de slag te gaan? Maak dan een afspraak voor een eerste gesprek fysiotherapie in Uithuizen of in de buurt. Tijdens dit kennismakingsgesprek stellen we u vragen om uw klachten in kaart te brengen. Daarna voeren we lichamelijk onderzoek uit. Op basis van de verzamelde informatie stellen we een behandelplan op die we met u bespreken. Ziet u dit zitten? Dan kunnen we aan de slag!

Bij Kinese Fysiotherapeuten zijn verschillende behandelingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan oefentherapie in onze oefenzaal, Manuele therapie of therapie met behulp van apparaten zoals shockwave. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer over onze specialisaties  

 

 

Preventieve fysiotherapie

Heeft u momenteel geen klachten en wilt u deze voorkomen? Dan kunt u zich bij ons aanmelden voor preventieve fysiotherapie in Uithuizen en omgeving. We bieden verschillende programma’s aan om u te ondersteunen in gezond bewegen, zoals:

In Nederland wordt de huidige richtlijn van gezond bewegen door maar 45% van onze bevolking gehaald. Laten we samen dat getal omhoog brengen en beweeg met ons mee, want bewegen houdt ons lichamelijk én geestelijk gezond!

Lees meer over sporten onder begeleiding

 

 

Fysiotherapie in Uithuizen

Wij zijn op verschillende plekken in Noordoost Groningen te vinden. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht voor fysiotherapie in Uithuizen en omgeving. Zo vindt u praktijkruimtes in Wagenborgen en Woldendorp, maar ook in Spijk, Appingedam en Delfzijl.

Door onze ruime openingstijden vinden we altijd een geschikt moment voor u, zowel overdag al ‘s avonds. En bent u niet in de gelegenheid om naar onze praktijk te komen? Dan komen we in overleg graag bij uw thuis.

Bekijk onze locaties en maak een afspraak

 

Kosten fysiotherapie

Met alle zorgverzekeraars in Nederland zijn contracten afgesloten. Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kan, ongeacht uw zorgverzekering. Vervolgens is het de vraag of de behandeling vergoed wordt, of dat u deze (deels) zelf moet betalen. U vindt deze informatie in uw verzekeringspolis.

Wanneer u de behandeling zelf (deels) moet betalen, wilt u vast weten welke kosten wij hiervoor in rekening brengen. Raadpleeg hiervoor onze prijslijst.

Bekijk de tarieven van Kinese Fysiotherapeuten 2021  

 

 

Over Kinese Fysiotherapeuten

Bij ons draait alles om gezond bewegen, vandaar onze naam ‘Kinese’, dat in het Grieks beweging betekent. Ons doel is dan ook om de regio Uithuizen van fysiotherapie te voorzien van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit doen we met ons team van 25 fysiotherapeuten en één oefentherapeut Mensendieck. Wij zijn HKZ gecertificeerd en alle therapeuten zijn BIG geregistreerd. U kunt hierdoor altijd rekenen op:

  • Een compleet aanbod gespecialiseerde zorg
  • Een kwalitatief hoogwaardige en professionele werkwijze
  • Betrouwbaarheid voorop

Neem contact op

Voor vragen kunt u ons altijd bellen of een mail sturen. Of het nu om de mogelijkheden, de inhoud of om praktische zaken gaat, wij staan voor u klaar.

 

Neem contact op

 

Een afspraak maken 

Plan snel een afspraak bij één van onze locaties. Vul het afsprakenformulier in, stuur ons een bericht op WhatsApp of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Maak meteen een afspraak

 

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Farmsum | Hoogezand | Loppersum | Sappemeer | Scheemda | Slochteren | Ten Boer | Uithuizen | Winschoten | Zuidbroek

7 praktijken: 28 therapeuten in 1 team
BLIJVEND IN BEWEGING

Online afspraak maken.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.
Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness en groepstrainingen.

Plan direct uw afspraak online.

Afspraak maken