Wilt u aan de slag met fysiotherapie in de buurt van Slochteren? Meldt u aan bij Kinese Fysiotherapeuten. Bij ons staat een team van professionele therapeuten voor u klaar, allen BIG geregistreerd. Dat betekent dat u kunt rekenen op topkwaliteit én betrouwbaarheid. Iedereen is welkom in onze praktijk, of u nu acute klachten heeft waar u aan wilt werken of juist mogelijke klachten wilt voorkomen. Wij bieden u de ondersteuning die u nodig heeft, zodat u optimaal en gezond kunt bewegen.

Maak meteen een afspraak 

 

 

Fysiotherapie bij klachten

Fysiotherapie biedt een uitkomst bij uiteenlopende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen ontstaan door bijvoorbeeld een ongeval, operatie, ziekte of overbelasting. Denk aan klachten aan uw spieren, banden, gewrichten of zenuwen.

Deze klachten kunnen zich op verschillende manieren uiten. Heeft u last van hoofdpijn, duizeligheid of hyperventilatie? Of ervaart u op het moment een disbalans tussen spanning en ontspanning of belasting en belastbaarheid? Maak vandaag nog een afspraak, dan kijken we samen welke behandeling het beste bij u past.

 

De behandeling

Heeft u zich aangemeld voor een behandeling fysiotherapie in omgeving Slochteren? Dan starten we met een onderzoek. Uw fysiotherapeut stelt vragen over uw klachten en doet een lichamelijk onderzoek om de situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Op basis hiervan stelt hij of zij een behandelplan op.

Bij Kinese Fysiotherapeuten werken we met verschillende behandelmethodes. Het kan dus zijn dat u aan de slag gaat met oefentherapie in de oefenzaal, Manuele therapie of therapie met apparaten zoals shockwave therapie. Bent u benieuwd welke verschillende mogelijkheden er zijn?

Lees meer over onze specialisaties  

 

 

Preventieve fysiotherapie

Wij zijn er voor iedereen. Niet alleen wanneer je klachten hebt, maar ook wanneer je deze juist wilt voorkomen! Wist u dat maar 45% van de Nederlandse bevolking voldoende beweegt volgens de huidige richtlijnen? En dat terwijl beweging zo belangrijk is voor zowel je mentale als fysieke gezondheid.

Wilt u meer bewegen? Meld u dan nu aan voor één van onze bewegingsprogramma’s, zoals:

Lees meer over sporten onder begeleiding

 

 

Fysiotherapie in Slochteren

U vindt Kinese Fysiotherapeuten op verschillende plekken in het Noordoosten van provincie Groningen. Zo hebben we praktijkruimtes in Appingedam, Wagenborgen, Spijk, Delfzijl en Woldendorp.

Dankzij onze ruime openingstijden kunt u zowel overdag als in de avond bij ons terecht. We vinden altijd een moment om samen aan de slag te gaan. En lukt het u niet om naar onze praktijk in de buurt van Slochteren te komen voor fysiotherapie? Dan komen we graag bij u thuis langs.

Bekijk onze locaties en maak een afspraak

 

Kosten fysiotherapie

Voor 2021 zijn contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Het maakt dus niet uit bij wie u verzekerd bent, wij helpen u verder. Of uw behandeling vergoed wordt is afhankelijk van hóe u verzekerd bent. Raadpleeg hiervoor uw verzekeringspolis.

Bent u niet verzekerd voor fysiotherapie en wilt u niet voor verrassingen komen te staan? Raadpleeg dan nu onze prijslijst.

Bekijk de tarieven van Kinese Fysiotherapeuten 2021  

 

 

Over Kinese Fysiotherapeuten

‘Kinese’ betekent beweging in het Grieks. Binnen ons grote team van 25 professionele fysiotherapeuten en één oefentherapeut Cesar-Mensendieck, staat ‘beweging’ altijd centraal. Ons doel is onze regio, waaronder Slochteren valt, van de beste fysiotherapie te voorzien. Dat doen we door ‘blijvend in beweging’ te zijn.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • Een compleet aanbod gespecialiseerde zorg
  • Een kwalitatief hoogwaardige en professionele werkwijze
  • Betrouwbaarheid voorop

 

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van fysiotherapie in Slochteren, door één van onze gespecialiseerde therapeuten? Bijvoorbeeld over de inhoud, of juist meer over de praktische kant van de therapie? Neem gerust contact op, we staan u graag te woord.

Neem contact op

 

Een afspraak maken 

Plan snel een afspraak bij één van onze locaties. Vul het afsprakenformulier in, stuur ons een bericht op WhatsApp of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Maak meteen een afspraak

 

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Farmsum | Hoogezand | Loppersum | Sappemeer | Scheemda | Slochteren | Ten Boer | Uithuizen | Winschoten | Zuidbroek

6 praktijken: 25 therapeuten in 1 team
BLIJVEND IN BEWEGING

Online afspraak maken.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.
Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness en groepstrainingen.

Plan direct uw afspraak online.

Afspraak maken