Zoekt u een praktijk fysiotherapie in de buurt van Scheemda? Dan bent u bij Kinese Fysiotherapeuten aan het juiste adres. Ons team bestaat uit professionele therapeuten die in het BIG register staan ingeschreven. U kunt dus rekenen op kwaliteit én betrouwbaarheid. Of dit nu is om uw huidige klachten te behandelen of juist toekomstige klachten te voorkomen. Bij ons vindt u de specialist die u verder helpt. Zo zorgen we er samen voor dat u gezond kunt bewegen en optimaal kunt functioneren in uw eigen omgeving.

Maak meteen een afspraak

 

Fysiotherapie bij klachten

Heeft u klachten aan uw houdings- en bewegingsapparaat? Dan is fysiotherapie vaak een geschikte behandeling. Veel voorkomen klachten zijn:

  • klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen
  • hoofdpijn, duizeligheid en hyperventilatie
  • een verstoord evenwicht tussen spanning en ontspanning of tussen belasting en belastbaarheid

Deze klachten ontstaan bijvoorbeeld door een ongeval, operatie of ziekte, maar u kunt bij ons ook terecht met sportblessures of klachten die ontstaan door uw werk.

 

De behandeling

Bent u klaar om met uw klachten aan de slag te gaan? Maak dan een afspraak voor een eerste gesprek fysiotherapie in Scheemda of in de buurt. Tijdens dit kennismakingsgesprek stellen we u vragen om uw klachten in kaart te brengen. Daarna voeren we lichamelijk onderzoek uit. Op basis van de verzamelde informatie stellen we een behandelplan op die we met u bespreken. Ziet u dit zitten? Dan kunnen we aan de slag!

Bij Kinese Fysiotherapeuten zijn verschillende behandelingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan oefentherapie in onze oefenzaal, Manuele therapie of therapie met behulp van apparaten zoals shockwave. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer over onze specialisaties  

 

 

Preventieve fysiotherapie

Wij zijn er voor iedereen. Niet alleen wanneer je klachten hebt, maar ook wanneer je deze juist wilt voorkomen! Wist u dat maar 45% van de Nederlandse bevolking voldoende beweegt volgens de huidige richtlijnen? En dat terwijl beweging zo belangrijk is voor zowel je mentale als fysieke gezondheid.

Wilt u meer bewegen? Meld u dan nu aan voor één van onze bewegingsprogramma’s, zoals:

Lees meer over sporten onder begeleiding 

 

 

Fysiotherapie in Scheemda

Wij zijn op verschillende plekken in Noordoost Groningen te vinden. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht voor fysiotherapie in Scheemda en omgeving. Zo vindt u praktijkruimtes in Appingedam, Delfzijl, Spijk en Woldendorp, maar ook in Wagenborgen bij u in de buurt.

Door onze ruime openingstijden vinden we altijd een geschikt moment voor u, zowel overdag al ‘s avonds. En bent u niet in de gelegenheid om naar onze praktijk te komen? Dan komen we in overleg graag bij uw thuis.

Bekijk onze locaties en maak een afspraak

Kosten fysiotherapie

Met alle zorgverzekeraars in Nederland zijn contracten afgesloten. Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kan, ongeacht uw zorgverzekering. Vervolgens is het de vraag of de behandeling vergoed wordt, of dat u deze (deels) zelf moet betalen. U vindt deze informatie in uw verzekeringspolis.

Wanneer u de behandeling zelf (deels) moet betalen, wilt u vast weten welke kosten wij hiervoor in rekening brengen. Raadpleeg hiervoor onze prijslijst.

Bekijk de tarieven van Kinese Fysiotherapeuten 2021   

 

 

Over Kinese Fysiotherapeuten

Bij ons draait alles om gezond bewegen, vandaar onze naam ‘Kinese’, dat in het Grieks beweging betekent. Ons doel is dan ook om de regio Scheemda van fysiotherapie te voorzien van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit doen we met ons team van 25 fysiotherapeuten en één oefentherapeut Mensendieck. Wij zijn HKZ gecertificeerd en alle therapeuten zijn BIG geregistreerd. U kunt hierdoor altijd rekenen op:

  • Een compleet aanbod gespecialiseerde zorg
  • Een kwalitatief hoogwaardige en professionele werkwijze
  • Betrouwbaarheid voorop

Neem contact op

Voor vragen kunt u ons altijd bellen of een mail sturen. Of het nu om de mogelijkheden, de inhoud of om praktische zaken gaat, wij staan voor u klaar.

Neem contact op

 

Een afspraak maken 

Plan snel een afspraak bij één van onze locaties. Vul het afsprakenformulier in, stuur ons een bericht op WhatsApp of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Maak meteen een afspraak

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Farmsum | Hoogezand | Loppersum | Sappemeer | Scheemda | Slochteren | Ten Boer | Uithuizen | Winschoten | Zuidbroek

6 praktijken: 25 therapeuten in 1 team
BLIJVEND IN BEWEGING

Online afspraak maken.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.
Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness en groepstrainingen.

Plan direct uw afspraak online.

Afspraak maken