Wilt u aan de slag met fysiotherapie in Sappemeer? Meldt u aan bij Kinese Fysiotherapeuten. Bij ons staat een team van professionele therapeuten voor u klaar, allen BIG geregistreerd. Dat betekent dat u kunt rekenen op topkwaliteit én betrouwbaarheid. Iedereen is welkom in onze praktijk, of u nu acute klachten heeft waar u aan wilt werken of juist mogelijke klachten wilt voorkomen. Wij bieden u de ondersteuning die u nodig heeft, zodat u optimaal en gezond kunt bewegen.

Maak meteen een afspraak

 

Fysiotherapie bij klachten

Fysiotherapie biedt een uitkomst bij uiteenlopende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen ontstaan door bijvoorbeeld een ongeval, operatie, ziekte of overbelasting. Denk aan klachten aan uw spieren, banden, gewrichten of zenuwen.

Deze klachten kunnen zich op verschillende manieren uiten. Heeft u last van hoofdpijn, duizeligheid of hyperventilatie? Of ervaart u op het moment een disbalans tussen spanning en ontspanning of belasting en belastbaarheid? Maak vandaag nog een afspraak, dan kijken we samen welke behandeling het beste bij u past.

De behandeling

Voordat we starten met een behandeling fysiotherapie in Sappemeer, voeren we een onderzoek uit. We stellen u vragen om uw klachten in kaart te brengen en doen lichamelijk onderzoek. Aan de hand van deze informatie stelt uw Kinese fysiotherapeut een behandelplan op.

Verschillende klachten vragen om verschillende behandelingen. Daarom hebben wij verschillende specialisten in huis. Zo kunt u bij ons terecht voor Manuele therapie, maar ook oefentherapie in onze oefenzaal of therapie waarbij we apparatuur gebruiken, zoals shockwave therapie. Benieuwd naar wat we precies in huis hebben?

Lees meer over onze specialisaties  

 

Preventieve fysiotherapie

Wij zijn er voor iedereen. Niet alleen wanneer je klachten hebt, maar ook wanneer je deze juist wilt voorkomen! Wist u dat maar 45% van de Nederlandse bevolking voldoende beweegt volgens de huidige richtlijnen? En dat terwijl beweging zo belangrijk is voor zowel je mentale als fysieke gezondheid.

Wilt u meer bewegen? Meld u dan nu aan voor één van onze bewegingsprogramma’s, zoals:

Lees meer over sporten onder begeleiding

 

Fysiotherapie in Sappemeer

Wij zijn op verschillende plekken in Noordoost Groningen te vinden. U kunt dus gegarandeerd bij ons terecht voor fysiotherapie in Sappemeer en omgeving. Zo vindt u praktijkruimtes in Wagenborgen, Woldendorp, Appingedam, Delfzijl en Spijk.

Door onze ruime openingstijden vinden we altijd een geschikt moment voor u, zowel overdag al ‘s avonds. En bent u niet in de gelegenheid om naar onze praktijk te komen? Dan komen we in overleg graag bij uw thuis.

Maak meteen een afspraak 

 

Kosten fysiotherapie

Met alle zorgverzekeraars in Nederland zijn contracten afgesloten. Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kan, ongeacht uw zorgverzekering. Vervolgens is het de vraag of de behandeling vergoed wordt, of dat u deze (deels) zelf moet betalen. U vindt deze informatie in uw verzekeringspolis.

Wanneer u de behandeling zelf (deels) moet betalen, wilt u vast weten welke kosten wij hiervoor in rekening brengen. Raadpleeg hiervoor onze prijslijst.

Bekijk de tarieven van Kinese Fysiotherapeuten 2021  

 

Over Kinese Fysiotherapeuten

Bij ons draait alles om gezond bewegen, vandaar onze naam ‘Kinese’, dat in het Grieks beweging betekent. Ons doel is dan ook om de regio Sappemeer van fysiotherapie te voorzien van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit doen we met ons team van 25 fysiotherapeuten en één oefentherapeut Mensendieck. Wij zijn HKZ gecertificeerd en alle therapeuten zijn BIG geregistreerd. U kunt hierdoor altijd rekenen op:

  • Een compleet aanbod gespecialiseerde zorg
  • Een kwalitatief hoogwaardige en professionele werkwijze
  • Betrouwbaarheid voorop

 

Neem contact op

Voor vragen kunt u ons altijd bellen of een mail sturen. Of het nu om de mogelijkheden, de inhoud of om praktische zaken gaat, wij staan voor u klaar.

Neem contact op

 

Een afspraak maken 

Plan snel een afspraak bij één van onze locaties. Vul het afsprakenformulier in, stuur ons een bericht op WhatsApp of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Maak meteen een afspraak

 

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Farmsum | Hoogezand | Loppersum | Sappemeer | Scheemda | Slochteren | Ten Boer | Uithuizen | Winschoten | Zuidbroek

7 praktijken: 28 therapeuten in 1 team
BLIJVEND IN BEWEGING

Online afspraak maken.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.
Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness en groepstrainingen.

Plan direct uw afspraak online.

Afspraak maken