Voor fysiotherapie in Farmsum en omgeving bent u bij Kinese Fysiotherapeuten aan het juiste adres. Ons grote team van uitsluitend BIG geregistreerde therapeuten staat voor u klaar. Heeft u acute klachten of wilt u preventief aan de slag? Samen met u bepalen onze specialisten de beste behandeling of het beste programma dat u helpt gezond te bewegen en optimaal te functioneren in uw eigen omgeving.

Maak direct een afspraak

 

Fysiotherapie bij klachten

Veel uiteindlopende klachten zijn goed te behandelen met fysiotherapie. Denk bijvoorbeeld aan:

  • klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen
  • hoofdpijn, duizeligheid en hyperventilatie
  • een verstoord evenwicht tussen spanning en ontspanning of tussen belasting en belastbaarheid

Of deze klachten zijn ontstaan door een ongeval, ziekte, operatie, een sportblessure of uw werk maakt niet uit. Omdat ons team uit verschillende specialisten bestaat bent u altijd in goede handen.

 

De behandeling

Heeft u zich aangemeld voor een behandeling fysiotherapie in omgeving Farmsum? Dan starten we met een onderzoek. Uw fysiotherapeut stelt vragen over uw klachten en doet een lichamelijk onderzoek om de situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Op basis hiervan stelt hij of zij een behandelplan op.

Bij Kinese Fysiotherapeuten werken we met verschillende behandelmethodes. Het kan dus zijn dat u aan de slag gaat met oefentherapie in de oefenzaal, Manuele therapie of therapie met apparaten zoals shockwave therapie. Bent u benieuwd welke verschillende mogelijkheden er zijn?

Lees meer over onze specialisaties  

 

 

Preventieve fysiotherapie

Ook om klachten te voorkomen kunt u fysiotherapie in Farmsum volgen. We noemen dit ook wel ‘preventieve fysiotherapie’. In Nederland beweegt slechts 45% van de bevolking de norm gezond bewegen, terwijl beweging ontzettend belangrijk is om zowel lichamelijk al mentaal gezond te zijn. Werkt u samen met ons aan het doel om die 45% omhoog te krijgen? Meldt u dan meteen aan voor één van onze programma’s, zoals:

Lees meer over sporten onder begeleiding

 

 

Fysiotherapie in Farmsum

Op verschillende plekken in Noordoost Groningen vindt u onze praktijkruimtes. Zo bent u verzekerd van fysiotherapie in de buurt van Farmsum. Bezoek ons bijvoorbeeld in Appingedam of Delfzijl op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Dankzij onze ruime openingstijden vinden we altijd een geschikt moment.

Is het voor u niet mogelijk om naar onze praktijk te komen? Geen probleem. In overleg maken een afspraak bij u thuis in Farmsum.

Bekijk onze locaties en maak een afspraak

 

Kosten fysiotherapie

Kinese Fysiotherapeuten heeft een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland. Dit betekent dat iedereen bij ons terecht kan. Of uw behandeling volledig vergoed is kunnen we helaas nog niet zeggen, omdat dit wél afhankelijk is van uw verzekering. Het antwoord op deze vraag vindt u in uw verzekeringspolis.

Wordt uw behandeling niet volledig vergoed? Bekijk dan onze prijslijst. Hierin staan alle kosten die voor onze fysiotherapie in rekening worden gebracht.

 

Over Kinese Fysiotherapeuten

Gezond bewegen staat bij Kinese Fysiotherapeuten centraal. Het zal u dan ook vast niet verrassen dat onze naam ‘Kinese’ beweging betekent in de Griekse taal. Ons grote team van 25 fysiotherapeuten en één oefentherapeut werken dan ook samen aan één doel: Regio Farmsum van de beste fysiotherapie voorzien, zodat iedereen binnen diens kaders optimaal kan bewegen. Dit betekent dat u bij ons kunt rekenen op:

  • Een compleet aanbod gespecialiseerde zorg
  • Een kwalitatief hoogwaardige en professionele werkwijze
  • Betrouwbaarheid voorop

 

Neem contact op

Heeft u een vraag over fysiotherapie in Farmsum en omgeving? Wil u meer weten over de mogelijkheden, de inhoud van verschillende behandelingen of juist over de praktische zaken? Schroom niet en neem contact met ons op, we staan u graag te woord.

Neem contact op

 

Een afspraak maken 

Plan snel een afspraak bij één van onze locaties. Vul het afsprakenformulier in, stuur ons een bericht op WhatsApp of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Maak direct een afspraak

 

 

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Farmsum | Hoogezand | Loppersum | Sappemeer | Scheemda | Slochteren | Ten Boer | Uithuizen | Winschoten | Zuidbroek

6 praktijken: 25 therapeuten in 1 team
BLIJVEND IN BEWEGING

Online afspraak maken.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.
Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness en groepstrainingen.

Plan direct uw afspraak online.

Afspraak maken