Zoekt u een praktijk fysiotherapie in de buurt van Bedum? Dan bent u bij Kinese Fysiotherapeuten aan het juiste adres. Ons team bestaat uit professionele therapeuten die in het BIG register staan ingeschreven. U kunt dus rekenen op kwaliteit én betrouwbaarheid. Of dit nu is om uw huidige klachten te behandelen of juist toekomstige klachten te voorkomen. Bij ons vindt u de specialist die u verder helpt. Zo zorgen we er samen voor dat u gezond kunt bewegen en optimaal kunt functioneren in uw eigen omgeving.

Maak meteen een afspraak

 

Fysiotherapie bij klachten

Heeft u klachten aan uw houdings- en bewegingsapparaat? Dan is fysiotherapie vaak een geschikte behandeling. Veel voorkomen klachten zijn:

  • klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen
  • hoofdpijn, duizeligheid en hyperventilatie
  • een verstoord evenwicht tussen spanning en ontspanning of tussen belasting en belastbaarheid

Deze klachten ontstaan bijvoorbeeld door een ongeval, operatie of ziekte, maar u kunt bij ons ook terecht met sportblessures of klachten die ontstaan door uw werk.

De behandeling

Bent u klaar om met uw klachten aan de slag te gaan? Maak dan een afspraak voor een eerste gesprek fysiotherapie in Bedum of in de buurt. Tijdens dit kennismakingsgesprek stellen we u vragen om uw klachten in kaart te brengen. Daarna voeren we lichamelijk onderzoek uit. Op basis van de verzamelde informatie stellen we een behandelplan op die we met u bespreken. Ziet u dit zitten? Dan kunnen we aan de slag!

Bij Kinese Fysiotherapeuten zijn verschillende behandelingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan oefentherapie in onze oefenzaal, Manuele therapie of therapie met behulp van apparaten zoals shockwave. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer over onze specialisaties  

 

 

Preventieve fysiotherapie

Ook om klachten te voorkomen kunt u fysiotherapie in Bedum volgen. We noemen dit ook wel ‘preventieve fysiotherapie’. In Nederland beweegt slechts 45% van de bevolking de norm gezond bewegen, terwijl beweging ontzettend belangrijk is om zowel lichamelijk al mentaal gezond te zijn. Werkt u samen met ons aan het doel om die 45% omhoog te krijgen? Meldt u dan meteen aan voor één van onze programma’s, zoals:

Lees meer over sporten onder begeleiding

 

 

Fysiotherapie in Bedum

Op verschillende plekken in Noordoost Groningen vindt u onze praktijkruimtes. Zo bent u verzekerd van fysiotherapie in de buurt van Bedum. Bezoek ons in Appingedam, Delfzijl, Wagenborgen, Spijk of Woldendorp op het tijdstip dat u uitkomt. Dankzij onze ruime openingstijden vinden we altijd een geschikt moment.

Is het voor u niet mogelijk om naar onze praktijk te komen? Geen probleem. In overleg maken een afspraak bij u thuis.

Bekijk onze locaties en maak een afspraak

Kosten fysiotherapie

Kinese Fysiotherapeuten heeft een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland. Dit betekent dat iedereen bij ons terecht kan. Of uw behandeling volledig vergoed is kunnen we helaas nog niet zeggen, omdat dit wél afhankelijk is van uw verzekering. Het antwoord op deze vraag vindt u in uw verzekeringspolis.

Wordt uw behandeling niet volledig vergoed? Bekijk dan onze prijslijst. Hierin staan alle kosten die voor onze fysiotherapie in rekening worden gebracht.

 

 

Over Kinese Fysiotherapeuten

Gezond bewegen staat bij Kinese Fysiotherapeuten centraal. Het zal u dan ook vast niet verrassen dat onze naam ‘Kinese’ beweging betekent in de Griekse taal. Ons grote team van 25 fysiotherapeuten en één oefentherapeut werken dan ook samen aan één doel: Regio Bedum van de beste fysiotherapie voorzien, zodat iedereen binnen diens kaders optimaal kan bewegen. Dit betekent dat u bij ons kunt rekenen op:

  • Een compleet aanbod gespecialiseerde zorg
  • Een kwalitatief hoogwaardige en professionele werkwijze
  • Betrouwbaarheid voorop

Neem contact op

Heeft u een vraag over fysiotherapie in Bedum en omgeving? Wil u meer weten over de mogelijkheden, de inhoud van verschillende behandelingen of juist over de praktische zaken? Schroom niet en neem contact met ons op, we staan u graag te woord.

Neem contact op

 

Een afspraak maken 

Plan snel een afspraak bij één van onze locaties. Vul het afsprakenformulier in, stuur ons een bericht op WhatsApp of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Maak meteen een afspraak

 

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Farmsum | Hoogezand | Loppersum | Sappemeer | Scheemda | Slochteren | Ten Boer | Uithuizen | Winschoten | Zuidbroek

7 praktijken: 28 therapeuten in 1 team
BLIJVEND IN BEWEGING

Online afspraak maken.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.
Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness en groepstrainingen.

Plan direct uw afspraak online.

Afspraak maken